Zahadna

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Horúca letná noc

Už po ceste k vode som vedela čo sa stane.
    

Všetko sa odohralo prirodzene.

Pohodové leto, super partia na chate, krásne teplé počasie... no skrátka letná pohodička. Na tej chate nás bolo asi 15, ale tu nejde o ostatných. Hneď ako sme tam vyrážali, som bola milo prekvapená, keď som zistila , že ide ON. Pre vysvetlenie, ON bol ten muž po ktorom sa obzrie asi každá žena, tmavé vlasy, modré oči, vyšportovaná postava, ale čo je podstatné milý, vtipný a múdry. Poznali sme sa asi rok, len tak z nejakých akcií ( teda zoznámili nás spoloční priatelia ). Na chate sme mali byť 5 dní, posledné 2 dni boli pre nás dvoch veľmi horúce a nebolo to tými vyskokými teplotami. Ohnivé pohľady z oboch strán, výborne sme si rozumeli .....

A prišiel ten večer, bola veľmi horúca noc a ešte pri tom ohni, ako sme opekali ( uf- skrátka horúco ). Všetci popíjali, len my dvaja sme sa držali bokom a výborne sme sa zabávali aj bez alkoholu . Ani neviem koho z nás dvoch napadlo ísť sa okúpať a trošku sa tým schladiť ........ Už po ceste k vode som vedela čo sa stane. Už ked sme boli blízko, rozbehla som sa aj oblečená do vody. Samozrejme v tom momente ako sa mi namočili veci bolo vidieť, že pod bielym tričkom a kratasmi nič nemám . Síce svietil len mesiac( bol spln ) moje bradavky viditelne presvitali. Videla som ako sa mu rozsvietili oči, nadýchol sa a ja som vedela, že sa chystá niečo povedať. Tak som ho zastavila a len som povedala: "Nič nehovor a poď ku mne." Obaja sme sa usmiali, bol to ten úsmev, na ktorý sa nezabúda. Prišiel ku mne a začali sme sa vášnivo bozkávať, bolo to to nenásytné bozkávanie, ktorým sa to všetko začína.  Naša vášeň stúpala priamoúmerne s pribudajúcimi minútami. Od vzrušenia sme sa obaja triasli, pritisla som sa k nemu a zašla som mu rukami pod tričko. Vyhrnula som mu ho úplne hore a popri tom jazykom prechádzala po jeho nahom tele. Cítila som jeho ruku pomaly vkĺzať do mojích nohavíc, bolo to veľmi príjemné. To vzrušenie bolo neskutočné.  Premiestnili sme sa do hlbšej vody. Bozkávali sme sa ako posledný krát v živote .O chvíľku sme stáli vo vode úplne nahí, jeho ruky som cítila po celom tele ( neviem či nás niekto videl, ale bolo mi to v tej chvíli jedno ). Jeho zrýchlený dych nádherne dopĺňal ten môj. Zadívali sme sa navzájom do očí a ja som vedela, že táto noc bude dlhá. Točila sa mi z toho hlava, ako na kolotoči ( vedela som však, že keby vtedy prestal, tak z toho zošaliem ).

.............................

............

             pokračovanie nabudúce ............. ( ????? ) , ak bude záujem

    

Život | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014