Zahadna

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sexuálna príručka z roku 1894

...........................

Rady a pokyny pro mladou nevěstu, kterak se chovati a jak zacházeti s intimními a osobními vztahy ve svazku manželském ku prospěchu nezničitelnosti této požehnané svátosti a pro slávu Boží.

Pro citlivou mladou ženu, které se dostalo řádné vychování jest svatební den paradoxně dnem nejšťastnějším a nejhrůznějším zároveň. Kladným okamžikem jest svatba sama o sobě, kdy je nevěsta středem pozornosti a odehrává se krásný, Bohem požehnaný ceremoniál, který symbolizuje její triumf nad mužem, kterého si k sobě připoutala, aby vyplňoval všechny její tužby po zbytek života pozemského.

Zápornou chvílí jest pak svatební noc, kdy se nevěsta musí vykoupiti takříkajíc tím, že bude poprvé čeliti hrůze sexuální zkušenosti. Za těchto okolností poslyšte, drahá čtenářko šokující pravdu. Některé ženy očekávají zkoušku ohněm o svatební noci s radostí, takových pocitů se vyvarujme! Sobecký a tělesně založený manžel může lehce takového nevěstina smýšlení zneužíti. Nikdy by nemělo upadnouti v zapomenutí jedno zásadní pravidlo manželství: dávati se musí pomalu, zřídkakdy, a hlavně s nechutí. Jinak by se mohlo přihoditi, že manželství stane se místem pro ukájení živočišných tužeb.

Na druhou stranu, utlačování nevěsty nemusí vždy zacházet do krajnosti. Ačkoli je sex v tom nejlepším případě odporný a v nejhorším případě bezbožný, bolestivý a ponižující zážitek, musí se přetrpěti, a ženy tak činí od počátků věků. Odměnou budiž jim svátost monogamního domova a dětí jež touto cestou vznikají.

Pro nevěstu je ve většině případů zbytečné brániti se ženichovým započínáním sexuálního aktu. Ideálním manželem byl by ten, kdo by k své ženě přistoupil pouze na její vlastní žádost a pouze z důvodu zploditi potomstva. Takové jemnosti a nesobeckosti však od průměrného muže očekávati nelze. Většina mužů, pokud nežije v sebezapření, bude sex vymáhati téměř denně. Moudrá nevěsta statečně protrpí nejvýše dva sexuální zážitky týdně v prvních měsících manželství a postupem času by se měla všemi možnými způsoby snažiti, aby se četnost styků snižovala. V tomto ohledu se použíti dá předstíraná nemoc, ospalost či bolesti hlavy. S úspěchem se setkávají také večerní hádky, škorpení, popichování, sekýrování a hašteření zhruba hodinu předtím, kdy obvykle započíná svádění. Chytré ženy mají v zásobě novou a lepší metodu, jak odmítnouti a odraditi manžela s jeho milostnými návrhy. Dobrá manželka může čekat, že do konce prvního roku manželství se jí podaří snížit častost intimních sblížení na jedno týdně a do konce pátého roku svazku manželského na jedno měsíčně. Mnoha ženám se podařilo do desátého výročí sňatku poroditi děti všechny a docíliti úplného ukončení sexuálního vztahu se svým manželem. V tomto období se mohou spolehnouti, že láska k dětem a společenský nátlak jejich muže doma udrží. Tak jako si moudrá nevěsta vždy ví rady, jak udržet četnost pohlavních styků co nejníže, stejnou pozornost musí věnovati také tomu, aby to byla ona, kdo řídí druh a stupeň styku. Většina mužů jest od přírody spíše perverzní, a když žena vyjde i jen půl kroku vstříc, může to znamenat příval nejodpornějších výmyslů jeho. Třeba mimo jiné provozovati normální sex v nenormálních polohách, dotýkati se ženina těla ústy a své odporné vzrušené tělo nastavovati k ústům své ženy.

Když jest muž odmítán začnou se projevovati nechutné mužské zvyky, ke kterým jest v takové situaci každý manžel náchylný. Mluví o sexu, čte příběhy o sexu, je často nahý, prohlíží si fotografie nebo kresby znázorňující nebo připomínající sex. Moudrá nevěsta nikdy nedovolí, aby její muž viděl její tělo neoblečené, a nikdy nedopustí, aby on ukazoval své vysvlečené tělo jí.

Pokud se sexu nejde vyhnouti, jest nezbytno, aby se provozoval v naprosté tmě.
Spousta žen považuje za rozumné a užitečné nosit silnou bavlněnou noční košili a manžela oblékat do řádného pyžama. Noční úbory si manželé obléknou každý v jiném pokoji a při pohlavní aktu si je nemusí svlékati, tudíž dojde k nejnutnějšímu a nejmenšímu odhalení těl.

 

Ve chvíli, kdy má nevěsta oblečenou košili a zhasla už všechny světla, postaví se tiše k posteli a očekává svého ženicha. Ten když tápavě vstoupí do místnosti, neměla by žena vydávati žádného zvuku, neboť by tomu mohl porozuměti jako povzbuzení. Měla by ho nechat tápati ve tmě. Vždy jest naděje, že třeba zakopne a způsobí si malé zranění, kterého by žena mohla využíti jako výmluvy a odepřít mu pohlavní styk. Když jí najde, měla by manželka ležeti co nejtoporněji. Jakýkoli tělesný pohyb z její strany by si mohl optimistický manžel vyložiti jako vzrušení sexuální. Pokud se jí chystá políbiti na rty stačí, když trochu stočí hlavu, a jeho polibek skončí na tváři. Pokud se jí chystá políbiti ruku, měla by jí sevřít v pěst.Pokud jí nadzvedne noční košili a pokusí se jí políbit kdekoli jinde, měla by si jí okamžitě stáhnouti a vyskočit z postele se slovy, že jí příroda volá tam kam musí i král. Tohle určitě potlačí jeho touhu líbati ženská území.

 

Když se manžel snaží svést ženu necudnými řečmi, vymyslí si nějakou nesexuální triviální otázku, kterou mu  z ničeho nic položí. Jakmile na ní muž odpoví, měla by udržovati konservaci na ono téma, i kdyby bylo sebenicotnější. Nakonec manžel pochopí, že když vyžaduje pohlavní styk, musí v tom pokračovat jen bez milostné přípravy. Moudrá žena si nenechá vyhrnout noční košili dále než k pasu a dovolí nejvýše, aby si muž rozepnul poklopec u pyžama, aby mohlo dojít ke spojení.

 

Manželka je celou dobu, co on funí a vzdychá, úplně tiše nebo si bručí něco o domácích pracích. A hlavně musí ležeti úplně nehybně a nikdy za žádných okolností nezamručí a nezasténá, dokud styk neskončí. Hned jak muž skončí pohlavní akt, začne ho moudrá žena sekýrovati ze všech stran drobných úloh, které si přeje, aby ráno vykonal. Spoustě mužů přináší největší sexuální uspokojení právě to poklidné konečné vyčerpání těsně po pohlavním styku, a tak je pro ženu nutno zajistiti, aby v takové situaci nenastal okamžik klidu, který by si manžel vychutnal. Jinak by mu to mohlo dodati odvahy, aby se znovu pokusil o pohlavní sblížení.

 

Manželka může být ráda za jednu povzbudivou skutečnost. Celý život vychovávala jejícho muže škola, církev, jeho rodina a společnost okolo něj k pocitu viny pro jeho pohlavní touhy. Přichází tedy ve svazek manželský kajícně a studem zahalen, už napůl přemožen a zdolán. Moudrá žena se chopí takové výhody a pozvolna sleduje svůj cíl: nejdříve omezování ve svůj prospěch a poté svého manžela úplně oprostí od sexuálního vyjadřování. Nikdy by nemělo upadnouti v jedno zásadní pravidlo manželství: dávati se musí pomálu, zřídkakdy a hlavně s nechutí.

Autor: Napsala Ruth Smythersová, milovaná žena reverenda L.D.Smytherse, pastora arkadické metodistické církve, při výročním regionálním shromáždění.

Niečo na pobavenie | stály odkaz

Komentáre

  1. tak,odo dnes
    si budem vypínať svetlo :)
    publikované: 12.05.2007 15:44:18 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Teide
    nie je treba .... aká som len rada, že sa píše rok 2007
    Naši predkovia to mali ťažké ...
    publikované: 12.05.2007 15:51:53 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Zahadna..noo,
    moja babka tvrdí,že bola spokojná..dedo vraj bol na neudržanie :)
    publikované: 12.05.2007 15:54:21 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  4. taktiež je to príručka z roku 1894
    čiže to môže sedieť skôr na pradedkov a prababky ...
    publikované: 12.05.2007 15:58:45 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  5. šmankote
    pardón,tak som sa začítal,že mi unikol rok :))
    publikované: 12.05.2007 15:59:57 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Teide
    len pekne čítaj a "plač" :-) ....
    publikované: 12.05.2007 16:05:01 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  7. nuž,čítam
    vtedy sa dáma vyhovárala,že ju volá príroda a dnes je to migréna :)
    A taktiež " funiaci" chlap je čosi,čo mi vyvolá úsmev na tvári a zvláštne svrbenie po tele...
    publikované: 12.05.2007 16:09:57 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Teide
    aj vtedy používali bolesť hlavy ...( všimni si odstavec pod tým obrázkom ženy s mužom ... :-D )
    publikované: 12.05.2007 16:12:13 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  9. on je problém v tom
    že tu v práci som pod Zillou a tá mi,žiaľ,obrázky neukazuje :( Tož sa kuknem doma :)
    publikované: 12.05.2007 16:18:06 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  10. :D Zahadna
    to je perfektné, dobre som sa zasmiala, ale zároveň zhrozila, neverím, že to tak naozaj fungovalo a múdra žena by sa týmito radami určite neriadila ;) uff, verím, že bolo vtedy mnoho takých, čo zhrešili a za svoje vzdychanie a milovanie za svetla, nahotu a necudné myšlienky, vzájomnú spokojnosť milencov manželov, častom dávaní a s obrovskou chuťou, sa nebáli ísť až do samotného pekla :))) ja by som to riskla xi xi....
    publikované: 12.05.2007 16:22:30 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  11. jo a zdravím teiduška :)
    publikované: 12.05.2007 16:23:58 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Teide
    No už je to tam celé ....všetko ako má byť ..tak skús ešte raz od začiatku čítať :-D ... ešte len teraz sa zabavíš .....
    publikované: 12.05.2007 16:25:01 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  13. yo yo..zdravím i diušku :)
    publikované: 12.05.2007 16:25:05 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Zahadna..už kukám
    ba i čítam ..:)
    publikované: 12.05.2007 16:26:34 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Diuška
    aj ja pevne verím, že to tak nebolo ...lebo nechcela by som v tej dobe žiť .... Inak by som išla do pekla :- D .... ( ešte som tam niečo doplnila ( začiatok ) ...)
    publikované: 12.05.2007 16:26:50 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  16. inak
    tá fotka sa tam teoreticky vôbec nehodí, veď je tam nehanebnica bez kúska odevu, s rajcovnými nadkolienkami a za svetla reflektorov a bleskov stojaceho foťáka xi xi ;P ešte si mohla rozpustiť vlásky...nuž, ale je to asi jedna z prvých porno fotiek ;) možno...
    publikované: 12.05.2007 16:28:34 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  17. ty brďo,len
    čo som to dočítal,musím ešte raz,ono,ten článok akosi narástol :))
    publikované: 12.05.2007 16:30:01 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  18. ja som to
    prečítala celé, od začiatku :) mne by nevadila ani tá doba....možno by sme boli medzi prvými, ktoré by uvolňovali mravy, ale v rámci prípustnosti a za dverami manželskej spálne :))
    publikované: 12.05.2007 16:31:05 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  19. no a ja by som
    sa určite pre ten experiment podvolil :))
    publikované: 12.05.2007 16:32:01 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  20. :D tomu verím teiduško
    joj, chudáci chlapi (pravdaže aj žienky), ale však to tak nemohlo byť, zadržiavať vzdychy, odmietať mužovi, aby sa dotýkal vlastnej ženy och och...nuž, ale písala to reverendova žena, čo narobíš....a nemali antikoncepciu, o prerušovanom sexe a iných možnostiach asi nevedeli...hm
    publikované: 12.05.2007 16:36:10 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Diuš
    no veru nehodí ....ale vieš ako v tej dobe bolo toľko bordelov ..a možno to je sama bordel dáma a robí reklamu svojmu podniku :-)
    publikované: 12.05.2007 16:36:58 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  22. Teide
    narástol, ale vieš ako ... treba nechať všetky informácie ..myslím, že veľa ľudí sa na tom zabaví .....a je to veľmi zaujímavé čítanie ..:-)
    publikované: 12.05.2007 16:38:49 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  23. :))) asi jo Zhadna
    možno si ju všetci muži vystrihovali a s neskrývanou túžbou si tak predstavovali svoje vlastné žienky...
    publikované: 12.05.2007 16:39:01 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  24. No,prababka
    už nežije,takže neviem,ale myslím,že o prerušovanom sexe museli vedieť ..vtedy nemali toľko súkromia,ako máme teraz a tak pri kikiríkaní či búchaní na drevené a chatrné dvierka musela čelaď túto praktiku ovládať dokonale :))
    publikované: 12.05.2007 16:40:06 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  25. Zahadna
    samozrejme,súhlasím :)
    publikované: 12.05.2007 16:41:15 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  26. teiduško :)
    ale či aj cielene, teda za účelom neotehotnieť a nie len pri rušení súkromia xi ;)
    publikované: 12.05.2007 16:43:49 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  27. diuška
    tak o tom už niečo viem,teda,pamätám si,ako môj dedo,nech mu je orná pôda ľahká,vravel o tom,že si ako prevenciu pred otehotnením nasypal za hrsť brómu a bolo to.Síce nebol ani sex,ale ani oplodnenie :))
    publikované: 12.05.2007 16:45:56 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  28. :-) teide
    no keď už si dal ten bróm , tak už asi ani chuť nemal ..to bude tým :-)
    publikované: 12.05.2007 16:48:45 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  29. Zahadna,múdro píšeš :)
    publikované: 12.05.2007 16:52:54 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  30. joj :))
    tak to asi nebola tá správna prevencia....
    publikované: 12.05.2007 16:55:03 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  31. dámy,pekný večer
    tak dlho sme o tom debatili,až ma ovládla príroda a prosto musím :))
    publikované: 12.05.2007 16:58:06 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  32. diuš
    to nebola :-) ...ako viem o jednej prevencií , ktorú používali .... ale radšej nebudem nič písať :-) ... ( lebo už len tá predstava a mám z toho zmiešané pocity ) ...
    publikované: 12.05.2007 16:59:16 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  33. teiduch !!!
    nevyhováraj sa na prírodu xi xi a inak, ďakujem a pekný večer prajem milí diskutéri ;)
    publikované: 12.05.2007 16:59:51 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  34. Teide
    príroda je silná vec :-) pekný aj tebe :-) ..aj ja idem trošku precvičiť telo ....
    publikované: 12.05.2007 17:00:19 | autor: Zahadna (e-mail, web, autorizovaný)
  35. mmm Zahadna :)
    oki, ale mohla by si, keď z toho nebudeš mať zmiešané pocity ;)
    publikované: 12.05.2007 17:01:00 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  36. tiež si ešte
    počkám na prevenciu od Zahadnej a potom sa podvolím prírode :))
    publikované: 12.05.2007 17:05:59 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  37. teiduško :)
    radšej sa najskôr podvol tej prírode, Zahadna sa už možno venuje precvičovaniu svojho telíčka ;)
    publikované: 12.05.2007 17:12:26 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  38. Originál je vždy najlepší
    Tak som ho hľadal a našiel tuto:

    http://www.snopes.com/weddings/newlywed/advice.asp

    Po internete už to koluje dosť dlho a ja fakt neviem, či sa smiať či plakať. To by ma zaujímalo ako ten pastor vykladal takú Veľpieseň však je to tam samý sex pre radosť a teda nie len pre povinné plodenie detí. Tí, čo dobre vedia biblickú hebrejčinu sa údajne hanbia prekladať doslova...
    publikované: 12.05.2007 19:03:48 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. :D iná to prírucka...
    ej ale som sa dobre nasmiala..
    xi.. pastorovci si doma tusím velmi neuzili..
    publikované: 12.05.2007 20:00:51 | autor: amidala (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. jaj moja zlatá dia a teide .
    veru už som tu vtedy nebola ....
    publikované: 12.05.2007 20:44:03 | autor: Zahadna (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. amidala
    však ? :-) , možno neužili ...alebo iné kázali a iné doma potichúčku robili :-)
    publikované: 12.05.2007 20:46:09 | autor: Zahadna (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. alebo tak...
    vsak ako sa hovorí: Zakázané ovocie chutí najlepsie ;)
    publikované: 12.05.2007 21:17:39 | autor: amidala (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. presne tak..
    Každý má právo voľby :-)
    publikované: 12.05.2007 23:46:57 | autor: Zahadna (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. hovadzina
    no pekna somarina, aj vtedy aj dnes boli prasteni ludia, aj vtedy aj dnes sa ludia mnozili z lasky alebo z egoizmu, a aj vtedy aj dnes sa snazia ludia v rit obratit moralku, ked vykopu takuto uchylnu kravinu. cize, ustrelene clanky/nazory/myslienky, nesuvisia ani s dobou, ani s moralkou a ani s nabozenstvom, ale so sprostostou ludskou; uz genezis pise, ze boh stvoril cloveka na svoj obraz, a dalej, ze pokial nezozrali jedine neodporucane ovocie, tak mohli bez hanby behat nahi, ako deti - takze, ak napise daky recyklovany reverend alebo jeho female, ze to ich cirkevny derivat siri uchylne, je to vlastne sranda :-D
    publikované: 27.07.2011 12:14:46 | autor: kokos (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. Retro příručka
    Tak to nechceš to si člověk ani nemůže takový sex užít. Spíš se cítíš zahanben takovým zážitkem kterému se říkal milostný akt, sex nebo spojení. Jsem rád že žijí v takové době, jako je dnes. Teda aspoň co se týká sexu a libida a různých stimulujících hraček. A takových přípravku https://kamagra-pro.net/obchod/super-kamagra-160mg/ na podporu libida a chuti k sexu.
    publikované: 22.10.2021 07:57:53 | autor: Petr30 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014